Triss och lotterier

  • by

Visste du att du inte behöver gå till affären för att kunna spela på lotterier eller Trisslotter? Du kan faktiskt spela detta direkt över internet. Idag kan man göra nästan allt med modern teknik och det finns få saker som inte kan köpas online. I ärlighetens namn kan man ju faktiskt köpa allt från bostäder, hitta recept på mat eller läsa inredningsmagasin på en daglig basis. Du kan arbeta hemifrån, studera med hjälp av internet och även shoppa kläder. Nog vore det då konstigt om man inte skulle kunna spela på ett av Sveriges mest uppskattade spel?

Vem passar spelen för?

Trisslotter och andra typer av lotterier passar för den som vill spela lite lugnare spel och som är intresserad av att vinna pengar. Om du satsar på en Trisslott kommer du att kunna skrapa denna online. Du kan även välja att köpa en Trisslott online till någon som du bryr dig om, t.ex. för att ge bort i födelsedagspresent eller inför mors eller fars dag. Lotterier fungerar inte exakt likadant. Här köper du dig din lott och väntar sedan på dragning. Handlar det däremot om Bingo så kan du spela detta direkt och även mot andra spelare på ett onlinecasino eller i en onlinebingohall.

Vad krävs för att spela?

Eftersom Trisslotter och lotterier har en åldersgräns behöver du vara minst 18 år gammal för att kunna köpa dig en lott och detta gäller även på nätet. Du behöver således se till att du har åldern inne och därefter betala för ditt spel. Lotterier av detta slag är sällan speciellt kostsamma, men eftersom det fortfarande handlar om pengar är det viktigt att du är ansvarsfull och försiktig. Tyvärr är det inte speciellt vanligt att man vinner de stora summorna som många drömmer om. Spela därför enbart för att det är roligt och inte för att du tror att du kommer gå hem med största vinsten varje gång.

Lotterier i mobilen

Majoriteten av alla människor har idag tillgång till en telefon med uppkoppling till internet och de flesta hemsidor har en mobilanpassad hemsida. Det betyder att du kommer kunna spela på Triss och lotterier direkt i din mobiltelefon om du så önskar. Det enda du behöver göra är att ta dig in på sidan som säljer lotterna och därefter köpa den lott i spelet du vill testa på.